Kettlebell Swing

Vi kör vidare på övningstipsen!
Kettlebell Swing är en av basövningarna när det kommer till Kettlebells och den är väldigt effektiv. Denna övning är ofta en av de återkommande jag har i mina TMI Kettlebells pass bara för att den ger både flås och styrka 🙂

[youtube]http://youtu.be/0_XjJjLc7NE[/youtube]

2 kommentarer Kommentera

  • JHH 2013-03-18

    Swingen är mitt årsmål. Haar haft svårt för den men nu börjar det släppa lite

    • nykvist 2013-03-24

      Jasså? Vad roligt :) Grymt bra övning!

Senaste inlägg

Vandra

nykvist
13 Jun 2016 kl 15:09
Första rundan för idag va med barnet i vagnen!! Andra rundan för idag va med barnet i bärselen… Denna veckan har jag lovat vår vovve att de blir många promenader.. Förra veckan va stressig och voffsingen fick lida tyvärr!  Jag o Leo tyckte de blåste lite jobbigt o kyligt men med rätt kläder funkar de mesta 😉 tunga ca 7kg på magen nu för tiden.. Så jag va hemma svettig o trött efter den andra promenaden idag, gjorde då några knäböj, armhäv och situps på golvet sen intog jag en skön dusch! 

Kontraster

nykvist
7 Jun 2016 kl 06:10
Jaha.. Verkar inte få in min sambo på träningstråden igen.. Har ni tips? Det är så mycket roligare att träna när båda är i samma vilja av de, så som vi hade det innan hans axel gick sönder osv.. Vad gör jag? Hjälp!  I söndags tog han o farfar och satte sig framför fotbollen och tog en öl och delade en påse fläsksvål… Jag drog en löprunda på 5km istället i den varma eftermiddagssolen!!  Jobbigt värre va det minsann och jag ville skita i det flera ggr under turen men jag vet få att jag varit besviken hemma sen!! Nu kom jag hem helt okej nöjd ändå efter 5 köpta kilometer… Men frågan kvarstår ändå.. Fast jag tränar på rätt bra nu verkar han inte bry sig så mycket utan äter en chokladkaka istället!??! Vad hände med hälsosamt? 😉 klart man går äta choklad men man ska ju träna först då va? ! 😛  Eller så bara skiter jag i om han tränar eller inte och gör de som jag älskar.. Dvs träna och må bra!! Äta okej och bara leva på.. Jag vill helast träna innan ett glas vin för då är glaset 10ggr godare! 

5månader gammal gosse

nykvist
6 Jun 2016 kl 19:47
Man har aldrig på riktigt älskar förrän man får ett barn <3 Fantastiskt! Idag är han 5månader gammal den underbara lilla gossen som låg i min mage och sparkade.. Han som fick mig att ha halsbränna och inte kunna sova om nätterna.. Han är så tok fin!  Promenad med honom i vagnen göra varenda dag! Varenda eviga dag tar vi ett varv eller flera med vovven.. Kärleken är obeskrivlig!